Sidebar Ads

Ultimul mesaj facut de alpinista care a supravietuit 26 de zile dupa ce s-a pierdut pe munte: "Sa-mi contactati sotul"


Ghinion inimaginabil pentru o americanca, aflata intr-o drumetie in Muntii Apalasi: Ea a parasit cararea pentru a se duce pana la toaleta si s-a pierdut definitiv. Corpul sau a fost gasit dupa doi ani, cu toate ca se afla atat de aproape de echipele de cautare.
Pe numele sau Geraldine Largay, o asistenta medicala pensionata, in varsta de 66 de ani, s-a abatut de la poteca si nu a mai stiut sa se intoarca. Timp de doua saptamani a ratacit prin padure, cautand ajutoare sau macar semnal la telefon pentru a alerta pe cineva. Si-a pus cortul la adapostul unor copacei, unde a fost ferita de de vremea rea, dar in scurt timp a ramas fara mancare si apa.

Deznadajduita si intelegand sfarsitul care o asteapta, femeia i-a lasat un bilet celui care urma sa o gaseasca: "Cand imi gasiti corpul, va rog sa il sunati pe sotul meu George si pe fata mea Kerry. Va fi cea mai mare usurare pentru ei sa afle ca am murit si locul in care m-ati gasit, indiferen de cati ani vor fi trecut." Scrisoarea era datata sase august 2013. Mai mult de doi ani au trecut pana ce un padurar a gasit-o intamplator, la doar cateva mile de carare.

Ghinionul femeii a fost extrem de mare: sotul sau o astepta cu masina la doar cativa kilometric departare, mai multe echipe de cautatori s-au apropiat la circa 90 de metri de adapostul sau, dar nu au zarit-o sau auzit-o.
Raportul intocmit de autoritati a aratat ca batrana a supravietuit 26 de zile pana sa moara din cauza lipsei de hrana, relateaza The Washington Post. Era o femeie energica si adora sa isi petreaca timpul in natura.


Distribuie pe Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu