Sidebar Ads

Primarul din Tichilesti a suferit un accident rutier / Masina este distrusa, dar el si cei doi copii au scapat cu viata

Un grav accident de circulație a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe DE 584 între localitățile Albina și Valea Cânepii.

Gicu Davidescu, primarul PNL din comuna Tichilesti, judetul Braila, a fost implicat jntr-un grav accident de circulatie petre ut pe raza localitatii Albina. In momentul in care a încercat sa vireze la stanga, pentru a se deplasa catre Tichilesti, Davidescu nu s-a asigurat si  fost lovit de o alta masina care circula din sens opus. In urma impactului, masina in care  se afla Davidescu s-a rasturnat. 
La fata locului a sosit de urgenta un echipaj al SAJ Braila,  care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila pe Davidescu si pe cei doi copii cu care se afla in masina. In urma controlului medical nu s-au constatat rani grave, in urma cu cateva mjnute luandu-se decizia ca toti trei sa mearga acasa.
Politistii desfasoara o ancheta pentru stabilirea exacta a imprejurarilor in care s-a produs accidentul. 
UPDATE 22.00/ VIDEO. Primarul Davidescu va fi transferat la Bagdasar Arseni pentru că Spitalul Județean nu poate asigura gardă de neurochirurgie seara
Cătălin Boboc, șeful PNL Brăila este alături de Gicu Davidescu și este convins că în două, trei zile primarul Tichileștiului se va întoarce la muncă. "Am vorbit cu Gicu, este bine, atât cât poate fi de bine după un așa eveniment. Dar rănile nu sunt grave. Cred că după două-trei zile de supraveghere se va întoarce la treabă, la Primărie, pentru a-și continua proiectele. Suntem alături de el și îi vom acorda tot sprijinul nostru în această ultimă săptămână de campanie. Mi-a spus că și ceilalți sunt bine", ne-a precizat Cătălin Boboc. 

Totodată, Boboc a luat legătura și cu dr. Cristian Pricop (membru PNL) care i-a explicat că starea lui Davidescu este bună, dar că, pentru a respecta protocolul, va trebui transferat la un spital din București: " Cristi Pricop mi-a explicat că, în urma examenului complet, lui Gicu i s-a descoperit o fisură - mică, nu-i pune în niciun caz viața în pericol - la o vertebră cervicală. Dar, cum Spitalul Județean nu poate asigura gardă de neurochirurgie seara, conform protocolului, va trebui transferat la București pentru investigații de specialitate. Va pleca în noaptea asta, iar mâine, cel mai probabil, se va întoarce. Atât poate Spitalul Județean Brăila. Au venit și rezultatele de la tomograful fetiței, este bine, dar va rămâne sub supraveghere câteva zile. Și bătrâna este bine. Doamne ajuta că sunt bine toți"
Primarul din Tichilești implicat într-un grav accident de circulație ce a avut loc între Albina și Valea Cânepii
UPDATE 21.00: Traficul în zona accidentului a fost blocat minute bune. Șoferii au încercat să ocolească zona pe un drum lăturalnic, din pământ, dar, la un moment dat, acesta fiind îngust, a apărut blocajul. La acest moment se circulă normal, pe ambele sensuri.
Un autoturism Dacia Logan, care venea dinspre Brăila, a vrut să vireze stânga pe un drum agricol perpendicular pe DE. Șoferul nu s-a asigurat și autoturismul a fost lovit din plin de un Mercedes cu nr de Galați. În urma impactului, patru persoane, printre care și un copil de 8 ani, au suferit mai multe leziuni, unele grave: traumatisme cranio faciale, toracice și de membre inferioare. Toți pacienții sunt însă conștienți și stabili hemodinamic. În acest moment, toți sunt sub investigații la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. În mașina lovită, Dacia Logan, se afla și primarul comunei Tichilești, Gicu Davidescu. Nu știm deocamdată dacă el era la volan și nici starea lui exactă de sănătate. Vom reveni cu amănunte.

Distribuie pe Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu